ERO*SKA ISPOVEST – Imam stvarno prelijepu ženu. Nije što je moja, stvarno je dobra riba. Iako četrdesetdvogodišnja majka, izgleda tako da joj mnoge, duplo mlađe, zavide, dosta sam je*ao i prije braka. Nisam neiživljen po tom pitanju….

Imam stvarno prelijepu ženu. Nije što je moja, stvarno je dobra riba. Iako četrdesetdvogodišnja majka, izgleda tako da joj mnoge, duplo mlađe, zavide, dosta sam je*ao i prije braka. Nisam neiživljen po tom pitanju. Pušenje je bilo nešto najperverznije što je radila, 69 je već bio rijedak praznik. Nije bila sklona eksperimentisanju. Ali nije me to posebno frustriralo, jer sa njom je i klasika uvijek bila vatromet i to mi je bilo dovoljno da budem zahvalan svevišnjem na ovakvom životnom poklonu. Ona je i prava dama, suzdržana, sa prefinjenim manirima, savršeno njegovana, naizgled nedodirljiva ali u krevetu – prava vatra. Ipak, mi nemamo seks, mi uvijek vodimo ljubav. Međutim, desilo nam se nešto što nismo mogli ni da sanjamo, sa ishodom za koji nismo mogli ni da pretpostavimo da je moguć.
Bio je petak, početak ljeta, topao dan. Pošto smo dijete ostavili kod njenih roditelja, spremali smo se za vrelu noć. Odabrala je da se sama istušira (nekada počne zajedničkim tuširanjem) što je značilo da će me čekati u nekom zanosnom vešu uz čašu vina. Naš, iako stari ritual, uvek je rezultirao mojom pulsirajućom erekcijom u iščekivanju onoga što me čeka kada i ja izađem ispod tuša.
U zanosu, skoncentrisan na ono što ću vidjeti kada uđem u sobu, izašao sam iz kupatila i vidio crnu priliku ispred sebe. Nisam stigao da ni da reagujem, neko me je zgrabio s leđa i osjetio sam nož pod grlom, a onda osjetio snažan udarac u stomak od kojeg sam se presamitio i kleknuo.
Čuo glas kako mi govori:
– Samo budi miran i sve će biti u redu, jasno?
Pokušavajući da dođem do daha, samo sam klimnuo glavom. Grozničavo sam razmišljao kako da se iz ovog izvučemo. Osjetio sam kako mi stavljaju ruke na leđa i vezuju ih lepljivom trakom. Onda su mi prelijepili usta i odvukli me u sobu. Tamo sam užasnut vidio svoju prelijepu ženu u crnim tangama i svilenom grudnjaku sa negližeom kako leži vezanih ruku, očiju i usta na trosjedu. Bacili su me u ugao i na moj užas, okrenuli se prema njoj. Onaj koji mi je bio iza leđa joj je prišao, skinuo fantomku i rekao:
– Vidi, vidi… Pa ti si dobra p**ka… Možda mi ovde opljačkamo još nešto osim love i zlata…
Divljački sam pokušavao da se odvežem, ali ovaj drugi je prišao mojoj Ljubavi, podigao je za dugu, plavu kosu, postavio u klečeći položaj, prislonio oštricu uz obraz i rekao mi:
– Ako hoćeš da ti žena ostane lijepa, budi miran. Umirio sam se u trenutku. – A ti, kujo, bolje bi ti bilo da sarađuješ da ti i tvoj muž ne biste vidjeli kako izgleda kada stvarno popizdimo, jasno!? Samo je klimnula poslušno glavom. – Sada ću ti skinuti povez sa usta. Nemoj da bi glasa pustila! Si razumela kujo?! Opet je samo klimnula glavom, dok su joj se suze spuštale niz obraze.
Skinuo joj je povez, i sa usta i sa očiju, a ona je pognula glavu.– Dobra kuja… Ne mogu da ti trpam ku**nu u usta sa maramom preko. Počeli su obojica da se smiju i da se skidaju. Dok sam i dalje, sada neprimjetno, pokušavao da se oslobodim, vidim da su obojica dobro ku**ti. Jedan je viši, izduženih mišića, drugi niži, većeg stomaka, ali vidjelo se, snažan.
Ovaj viši joj je prišao s leđa i prvo strgao negliže, pa grudnjak, pa na kraju tange. Suze su joj kapale na nabrekle bra*avice. Na*rekle!? Trebala mi je čitava vječnost da procesuiram da joj bra*avice na manjim, lijepo oblikovanim grudima štrče! U bunilu pomislih, ,,Njoj se ovo sviđa?!”
To je primijetio i onaj viši i sa sve nabreklom ki*om joj prišao i stegao bra*avice. Tiho je zaječala, sada nisam mogao da razlučim da li od zadovoljstva ili bola. Ili oboje?
– Izgleda da se njoj ovo sviđa? – promumlao je kroz smiješak. – Hm, da vidimo…
Krenuo je rukom preko njenog ravnog stomaka, prešao preko struka, prstom preko njene brazilske „frizure“ sve do, za mene najmirisnije, najukusnije i najlepše pi*kice na svijetu.
Očekivao sam krik bola, umjesto toga, stiglo je samo tiho stenjanje dok mu je prst u sekundi skliznuo u njenu očigledno vlažnu i otvorenu pi*kicu. Kao da je prije toga i malo raširila noge, sama, poslušno…
Počeli su da se smiju i okrenuli su se prema meni. Sada su mu već dva prsta bila unutra, a ona je plačući isturila pičkicu i miješala u ritmu uvlačenja njegovih prstiju. Pogledao me je:
– Sviđa se ovo tvojoj kuji! Opa, vidi ludaka, pa sviđa se i mužu!?
Prvo nisam znao o čemu govori, onda sam postao svjestan sopstvenog pulsiranja među nogama. Pogledao sam se, k**ac mi je ne samo na*rekao, nego je dobrano curkao. Onda se okrenuo od mene, kao da ne postojim, izvukao prste iz njene pi*kice i onako natopljene njenom tečnošću strpao ih u njena usta.
– Sisaj, kujo, pi**tinu svoju!
Samo je poslušno skupila usta oko njegovih prstiju. Na trenutak sam obnevideo, slušajući njeno coktanje, sada već potpuno svjestan da mi se ku*ac njiše gore–dolje od navale krvi i sjemene tečnosti. Onda su joj prišli i prinijeli dignute ku**ne licu. Počeli su da je šamaraju ki**ma po licu. Ona je okretala lice lijevo–desno.Prvo sam pomislio da pokušava da ih izbjegne. Onda sam shvatio da otvorenim ustima pokušava da ih dohvati.

--

Više nije bilo kod mene ni straha, ni bijesa, samo nevjerovatne na**ljenosti od koje mi je bubnjalo u slepoočnicama. A i moja voljena žena, bila je naložena kao kuja u teranju.
– Baš hoće ku**c u ustima. Nisi ni znao kakvu ku**etinu imaš u kući – rekao mi je jedan od njih ni ne gledajući me.
Zatim ju je uhvatio za kosu i u sekundi joj strpao cijelog u usta. Mora da joj je sišao do utrobe. Držao ju je tako za kosu, ustima nabijenu na k**u. Ona je iskolačenih, suznih očiju počela da krklja, ali on je nije puštao čitavu večnost. Kada ga je na kraju izvukao, sa njenih usta i njegove ki** slivala se i razvlačila pljuvačka. Taman je malo došla do daha, nabio joj je opet ku**inu i počeo divljački da je je*e u usta. Imao je velik ku*ac, povijen prema gore. Samo joj je rekao:
– Pazi na zube, dr*ljo, da ti ne bih jeb’o oca.
Trpajući joj ga u usta počeo je životinjski da stenje. Onda ga je na trenutak izvadio, nožem presjekao vezane ruke i grubo je za kosu postavio četvoronoške. Kleknuo je ispred nje i nastavio da joj ga trpa u usta.
Drugi, onaj dlakavi, deblji, prišao joj je otp*zadi, snažno joj raširio gu*ove i ušao u pi**icu. Zaječala je koliko joj je k**ac u grlu dozvoljavao. Stajali su tako da sam tačno mogao da ih vidim iz profila, kao da su za mene izvodili predstavu.
Vidio sam kako debela k****ina, prošarana na*reklim venama, mokra od njenih sokova, razvaljuje p**kicu moje žene. Vidio sam kako joj velika zakrivljena ku*čina ulazi i izlazi iz usta, mokra od njenih suza i pljuvačke koja je sada od dubokog prodiranja u grlo već liptala u potocima. Nisam siguran da li je jecala ili stenjala, ali sam po osjećaju bio potpuno siguran da uživa. Kao i ja. Uživa u strahu, poniženju, u kur**nama koje je je*u u pi*ku i usta. Sa obje strane je nevjerovatno curila. Više nisam bio svjestan da o ivicu od police pokušavam da presiječem traku kojom sam vezan, samo sam bio svjestan da mi dva smrdljiva ološa je*u voljenu ženu kao poslednju dr*lju, da ona u tome uživa, ali da i ja u tome uživam. Onda su se promijenili, debeli joj je prišao ustima i rekao:
– Oliži mi svoju p**ketinu sa ki*e.
Strpao joj ga je u usta. Njegov je bio deblji od prethodnog tako da se još grčevitije borila za vazduh. Drugi je klekao i naredio joj:
– Spusti se, dr*ljo, da ti ga nabijem u č*ar! Molećivo je zastenjala punih usta k**ca.
– Rekao sam spusti se, pič**tino!
Udario ju je tako po du**tu da je i meni bridjelo. Onda se izmakao malo i opalio joj krvnički ša*ar po pi*kici. Ku*ac u grlu joj nije dozvolio da vrišti koliko bi mogla dok je mahinalno skupljala noge.
– Raširi noge, ku**o!!!
Poslušno je ponovo raširila noge i još više isturila pi**icu da je lakše dohvati. Tras! Ponovo šamar po pi**ici, još jači. Skroz se skupila i savila dok joj je pljuvačka curila niz bradu i kapala sa ku*ca od debelog, niz lice.
– Hoćeš sada da namjestiš č**r, da ti ne bih je*’o oca!?

Poslušno se namjestila drhteći kao prut. Debeli je bez milosti nastavio da je je*e u prelepa, putena usta. Drugi je kleknuo ponovo i vidio sam kako ga „centrira“ na njen mali, ružičasti čm*rić.
Nabio ga je odmah, cijelog, bez pardona i počeo da prodire u njenu gu*u, držeći je jednom rukom za kosu a drugom je udarajući po gu****ima. Tačno sam vidio kako joj se č*ar širi i skuplja kako je ovaj ulazio i izlazio iz nje.
Uskoro sam vidio i sukrvicu na njegovoj k*ti, ali ona više nije vrištala nego stenjala. Vrsta zadovoljnog stenjanja kakvo nisam čuo od nje nikada ranije. Vjerovatno i zato što joj je debeli jedva dozvoljavao da dođe do daha je*ući je u usta. Nakon dugo vremena, visoki je izvukao ku**inu iz njenog, sada potpuno otvorenog č*ara, podigao je za kosu i strpao joj ki*u u usta.
– Oliži ga sada, pi*ko!
Poslušno je krenula da ga halapljivo liže, temeljno. Navukla mu je kožicu i olizala svaki milimetar gla*ića i ostatka **te. Moja voljena, moja dama, lizala je ki*u upravo izvađenu iz svog, sada razglavljenog, č*arića dok je debelom drk**a. Onaj visoki joj je stegao kosu i zastenjao. Znao sam šta slijedi… Sp**ma je počela da mu šiklja u mlazevima. Prvo po kosi, pa preko očiju, lica, a zatim u potocima i u usta. Mislio sam da nema kraja.
Nekoliko sekundi kasnije i debeli joj je prišao i iz**kao. Preko obraza, u usta. Sp**ma joj se slivala niz bradu i njene savršene grudi. Nisu morali da joj govore da zine, tek tada sam shvatio da je sama, poslušno zabacila glavu i čekala njihovo sjeme. Dahtala je i drhtala zalivena sp**mom.
– Vidi je – reče debeli – sva je umazana kuja, trebalo bi da je operemo. Visoki se samo nasmiješio i rekao:
– Zini, kujo, malo da piješ pišaćke. Ona je pognula glavu, počela bojažljivo da odmahuje i molećivo stenje.
Pljas po s**i! Mala pauza, pa još jednom. Tiho stenjući uspravila je lice prema njihovim k**ama.
Uz šamar sledilo je: – Zini! Odmah je zinula i drhtavo čekala da poteku mlazevi njihove mokraće. Počelo je…
Zalili su joj kosu, lice oči, grudi. Onda su joj naciljali usta. – Gutaj kurvo! Nisu morali da ponavljaju, gutala je i grcala dok joj se niz lice slivala pi*aćka koju nije uspela da proguta…. Kada su završili, otresali su joj kapljice u usta, a ona im je halapljivo olizivala gla**će, klizave od sp**me i mo*raće. Vidio sam da još stresaju i tada sam shvatio da su mi ruke slobodne. Možda su bile i prije, ali ja u svojoj napaljenosti prizorom nisam primijetio ili nisam htio da primijetim. Onda mi je proletjelo kroz glavu da se na ovome neće završiti, još na početku su skinuli fantomke i vidjeli smo im lica. Sada ponovo preplašen, grozničavo sam šarao pogledom po sobi, dok su oni još brisali k**e o lice i jezik moje žene. Zgrabio sam tešku vazu, poklon od kumova i odvalio s leđa onog visokog. Vaza je prsla kao i njegova glava.
Debeli je bio dovoljno dugo zabezeknut da stignem da ga iz sve snage udarim po bradi. Na moj užas, jedva je glavom trg’o. Ali to mi je dalo dovoljno vremena da ga odvalim barskom stolicom, na kojoj je moja žena voljela po nekad da je je**m. Sreća, pao je i ostao da leži.
U panici i strahu, nastavio sam da ga udaram dok nisam čuo glas moje žene koja viče da stanem, jer ću ga ubiti.
Tada sam prestao, uzeo skriveni pištolj iz ormara. Onda sam je, nišaneći ih drugom rukom, zagrlio i poljubio. Osjetio sam njihovu spe**u i mokraću priljubljen uz nju, osjetio sam to u njenim ustima ljubeći je. Rekao sam ženi da zove policiju. Onda je ona progovorila i uhvatila me za ku**c za koji sam shvatio da je opet pred pucanjem. Nisam vjerovao šta mi govori, još manje sam vjerovao da je slušam ali sam uradio upravo to, poslušao sam je. Rekla je: – Slikaj ih, osvijesti i istjeraj napolje uz prijetnju da ćeš sve prijaviti policiji. I uzmi broj telefona od ovog visokog. Na moj zabezeknut pogled samo mi je stegla k**u, sočno me poljubila izmiješanim mirisom njenog daha i njihove sp**me i mokraće. Jedva da mi ga je malo prod*kala, a ja sam joj, tako stojeći, spe*mom zasuo grudi. Nije više morala ništa da govori, shvatio sam šta mi je rekla. Kada su došli sebi, dao sam im peškire da obrišu krv i još uvek začuđen što ovo radim, ispratio njih još začuđenije, da odu hramljući u noć. Kada sam zaključao vrata, zagrlili smo se, tako mokri i klizavi a ja sam osjetio da mi je ki*a ponovo tvrda i da pulsira uz njen mokri stomak. Nismo to još znali da iskažemo, ali nam je bilo jasno da smo u sebi otkrili nešto novo. Ono što nam je postalo tek kasnije jasno, bilo je to da ćemo biti nečiji sek**alni robovi.

komicnistatusi.rs