Ispovest- Je*ao sam kevu moje devojke

Kaća je bila moja devojka. Imala je 20 godina,crnu dugu kosu, si*e, dobru četvorku, fantastično dupe i neverovatne noge. U krevetu je bila prava vatra. Često sam se pitao na koga je takva je*ulja. A onda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno. Kaća je bila njen pravi klon! Potpuno iste, s tim što je Vesna (tako joj se zvala mama), imala veće si*e i za nijansu veću gu*u.

--

Tada, kada sam je upoznao, čuo sam njihovu priču: Doselile su se skoro u naš grad, nakon Vesninog razvoda sa mužem. Udala se mlada i već sa 19 godina rodila Kaću. Nije bila srećna u braku, pa se razvela i došla u naš grad. Dodala je da joj je dosta muškaraca za neko vreme, iako već ima udvarače. Ja sam bio opčinjen njom i u toku priče sam samo klimao glavom. Tako sam je poželeo! Od tada sam često boravio kod njih, a Vesna je odobravala našu vezu. Ja sam se trudio u svemu da im pomognem, s obzirom da im je u stanu bila potrebna muška ruka. Ne stidim se da kažem da sam se i malo ulizivao Vesni, a sve da bih došao do nje. Često se dešavalo i da prespavam u Kaćinoj sobi, pa da tek ujutru odem kući. Tokom tih noći sam uživao u Kaćinim čarima, zamišljajući Vesnu. Kaći ništa nije bilo strano u krevetu i ja sam uživao, ali sam se uvek pitao kako bi bilo da to radim sa Vesnom.

Bilo je zimsko veče. Auto nije hteo da mi upali, pa mi Vesna reče da ostanem da prespavam. Ostao sam, ali sam malo spavao, s obzirom da je Kaća te noći bila malo zahtevnija. Ipak, svanulo je jutro i ja sam ustao. Krenuo sam u kupatilo, otvorio vrata i onda je usledilo najdužih deset sekundi u mom životu. Vesna je izašla iz tuš kabine i brisala kosu, dok joj je čitavo telo bilo nago i mokro. Video sam kapi koje se slivaju niz njene predivne grudi, zatim kapi koje se sa stomaka slivaju prema izdepiliranom međunožju… Jednom rečju video sam SVE!!!

Uspeo sam da izustim: Izvini! Odjurio sam u Kaćinu sobu dok mi se ku*ac dizao. Brzo sam se obukao i otišao kući.
Kasnije sam Kaći objasnio da sam morao da odem zbog nekih obaveza. Sledećih dana sam dolazio kod Kaće samo kada Vesna nije bila tu. To je potrajalo neko vreme, sve dok mi Kaća nije rekla: Dođi večeras na tortu i piće, kevi je rođendan. Čekao sam veče kao na trnju. S jedne strane, onaj prizor je izazivao u meni ogromno uzbuđenje, a s druge strane, bilo mi je neprijatno da se sretnem sa Vesnom. Ipak, stiglo je veče. Došao sam kod Kaće. Vesna mi je otvorila vrata. Gledali smo se neko vreme, dok ona ne reče: Hajde,uđi! Čestitao sam joj rođendan, poljubio je u obraz, dok se oko nje širio miris njenog parfema. Nosila je mini suknjicu do pola butina, a gore usku bluzu koja je jedva obuzdavala njene si*etine. Bilo je tu nekih njenih koleginica sa posla (moram da napomenem, dobrih pi*ketina), zatim jedna komšinica, Kaća, njene dve drugarice i ja.

Atmosfera je bila opuštena, pilo se,pa čak i zapevalo.Nekoliko puta su sa moj i Vesnin pogled susreli. Nekako mi se činilo da me gleda pohotno i željno, ali sam se brzo vraćao u realnost: Šta je meni?! Gde će ona mene da pogleda? To sam mislio u sebi, ali bi mi onda sinulo: Pa,dobro, lepo sam građen, lep sam, visok, crn… Možda tu i bude nešto! Kako se više pilo, sve sam je slobodnije gledao. Hmmmmm… kako sam je želeo! Vreme je odmicalo, pa su i gosti počeli da odlaze. U sobi smo ostali samo ja, Kaća i Vesna. Tada mi ona reče: Lezite vi, a ja ću ovo da pospremim. Kaća i ja smo legli. Nadao sam se da ću barem nju da poje*em, kad već ne mogu Vesnu. Međutim, ona je pod dejstvom alkohola brzo zaspala. Ja sam ležao neko vreme, pa pošto nisam mogao da zaspem, ustao sam.

U stanu je bilo toplo, pa sam izašao u dnevnu sobu u majici i boksericama. Upalio sam lampu i stao pored prozora. Gledao sam kako napolju veje sneg i ponovo maštao o Vesni. Ku*ac mi se digao, pa sam već razmišljao da odem do kupatila da ga iz*rkam. Tada me iz tog sanjarenja prenu Vesnin glas: Ni ti ne možeš da spavaš? Da, odgovorih ja, a mislio sam samo da mi ne vidi nabreklu batinu u boksericama. Idem da nam donesem neko piće,reče ona, a ja sam iskoristio priliku da sednem. Ona donese po jedan viski, pa malo stegnuto počesmo razgovor: Slušaj, Vesna, što se onog dana tiče… U redu je, prekide me ona. Znam da nije bilo namerno! Ja sam žena od skoro četrdeset godina, pa nisi mogao bog zna šta ni da vidiš! Pa, nije baš tako, izlete mi. Tek tada sam video da je ona u spavaćici do kolena. Br*davice su joj se ukrutile, pretile su da pocepaju tkaninu spavaćice! Ćutali smo neko vreme pod utiskom mojih reči. Čekao sam njenu reakciju, koja je ubrzo usledila: Stvarno tako misliš, upitala je. Nisam stigao da odgovorim, a ona je nastavila: Znači, momak tvojih godina (imao sam tada 24) može da se zagleda u ženu poput mene? Može, a može i više od toga, ponovo mi izlete. Pomislio sam da ću dobiti šamar, da sam sve uprskao, ali… Umesto toga, ona mi priđe i reče: To mi mnogo znači, Milane! Imala sam loše iskustvo u braku, pa i sa drugim muškarcima! Ja sam je gledao začuđeno, a ona produži: Da, da i ja sam bila neverna u braku, ali su to bile samo neke avanturice sa nekim bezveznim muškarcima. Nikada nisam imala mladog, čvrstog…

Bila mi je sve bliža, osećao sam njen dah i njen prokleti parfem! Bio sam kao opčinjen, nisam mogao da mrdnem. Ona me nežno poljubi u obraz, dok se meni ku*ac ponovo uspravljao u gaćama. Nastavila je da me ljubi sve bliže ustima. Kada su nam se usne srele usledio je strastan poljubac, koji me je malo oslobodio. A,Kaća, upitah je ja. Sada smo bitni samo nas dvoje, odgovori mi ona. Ja sam i dalje sedeo, a Vesna mi skide majicu i poče da me ljubi po grudima. Bio sam na sedmom nebu, moj san se ostvarivao. Klizila je preko mojih grudi sve do mojih bokserica. Lepo si građen, Milane, reče maznim i umilnim glasom. Povukla je moje bokserice nadole, a moje nabreklo koplje ju je, bukvalno udarilo u usta. Prosečne je dužine (16-17 cm), ali je znatno deblji od proseka. Uh, ala je debeo, prošaputa Vesna. Olizala ga je od j*ja do gla*ića,a onda mi je povukla kožicu par puta, i polako ga uzela ustima. Tako je lepo pu*ila! Ubrzavala je ritam, koji je od laganog prerastao u halapljiv. Čitav joj je bio u ustima, a često je i j*ja lizala i si*ala. Ku*ac mi je bio pred eksplozijom, ali Vesna nije stajala ni za sekundu. Pu*ila je i pu*ila, a ja sam se bližio vrhuncu. Svr*iću, svr*iću, opomenuo sam je, ali je ona samo ubrzala. Nije prošlo mnogo i ja sam joj napunio usta belom, vrelom i lepljivom tekućinom. Vesna je posisala svu spe*mu, do poslednje kapi.

Sada ću ja tebe obraditi, rekao sam joj i bacio je na krevet. Zavalio sam joj poljubac, potpuno oslobođen straha. Skinuo sam joj spavaćicu i navalio na njene sisetine. Čista petica! Najpre sam ih mesio, pa lizao, grickao… Imala je okrugle si*e sa nešto većim bradavicama, koje su me tada dovele do ludila. Ku*ac mi se ponovo počeo dizati, ali još nije bilo vreme za je*ačinu! Spustio sam se preko njenog stomaka do ribice. Čini mi se da sam i na njoj osetio njen parfem! Lizao sam joj ribicu, dok sam rukama i dalje mesio njene si*etine. Polizao sam njen nabubreli klitoris, što joj je prijalo, jer je ubrzo počela da svoje zadovoljstvo izražava sve jačim i glasnijim uzdasima.

Pi*a joj je već dobrano bila vlažna, i potpuno otvorena. Zario sam svoj jezik u njenu rupicu. Vesna me uhvatila za glavu i bukvalno nabijala u svoje međunožje. Je*ao sam je jezikom, dok sam se istovremeno sladio njenim sokovima. Nije joj trebalo još mnogo. Obilato je sv*šila.

Mlaz je izleteo iz njene mačkice, što po mojim ustima, po mom licu i oko nas. Daj mi ga! Daj mi tvoju debelu ku*činu, zavapila je. Ali, ja sam se želeo malo poigrati. Ku*ac mi je bio spreman, ali nisam želeo još da joj ga dam. Raširio sam njene noge i došao ku*cem do ulaza u njenu pi*kicu.

Dražio sam joj ribicu, mazio joj kli*oris, pa spuštao ku*ac do ulaza u njen č*arić. Jao, daj mi ga više!!! Po*ebi me!!! Ubrzo sam joj udovoljio. Iznenada sam joj ga nabio snažno, celog do ja*a! Iako je bila vlažna, osetila je bol, jauknula je, ali joj je prijalo: Tooooo, prošaputala je, j*bi me!!! Nabijao sam joj ga sve jače i brže.

Onda sam je podigao i navalio uz zid. Obgrlila me je rukama i nogama i počela da se nabija na moju kitu. Ljubili smo se, dok je moj ku*ac parao njenu utrobu. Zatim sam je spustio na pod, raširio noge i nabio joj ga ponovo do ja*a. Vesna je ponovo svr*avala, ali nije prestajala da ponavlja: J*bi me, J*bi me!!!

Bližio sam se i ja svr*etku, ali nisam želeo još da je napunim. Okrenuo sam je, postavio četvoronoške i počeo da je gu*im. J*bao sam je svom snagom, ja*a su mi udarala u njen kli*oris, a Vesna je ponovo svr*avala. Uskoro sam joj se pridružio. Pokuljala je sperma iz moje kurčine pravo u nju.

Punio sam je nemilosrdno dok je Vesna govorila: To, to sam htela! Legli smo na pod jedno pored drugog, umorni, oznojeni i zadihani. Osećao sam takvo zadovoljstvo, da ga ne mogu rečima opisati. Onda sam se setio Kaće, ustao i otišao u sobu. Spavala je u istom položaju u kome je bila kada sam napustio sobu. Vratio sam se kod Vesne, koja je obukla spavaćicu i krenula u sobu. Milane, hvala ti za ovo! Ništa, Vesnice i drugi put!

Otišao sam do kupatila da se malo sredim, pa se vratio kod Kaće u krevet. Nisam i dalje mogao da spavam, kita mi se opet digla, pa sam odlučio da odem kod Vesne u sobu. Pozvao sam je, ali je spavala. Ušao sam u njen krevet, tik iza nje. Svukao sam bokserice i zadigao njenu spavaćicu. Malo sam podigao njenu nogu i stavio svoj ku*ac između. Dodirivao sam njenu ribicu vrhom svog glavića. Počeo sam da je je*em između nogu. I dalje sam dodirivao njenu ribicu, pa je počela da širi noge. Probudila se i tiho mi rekla: Daj mi ga opet! Podigao sam joj nogu i ugurao ga u njenu vlažulju. Išlo je vrlo glatko i osećao sam da mi za svr*etak neće trebati puno. Nije se čulo ništa osim Vesninog tihog uzdisanja i blage škripe kreveta. Ubrzavao sam lagano i bližio se kraju. Vesna je ispružila svoju ruku unazad i stisla me za dupe. Osetio sam da joj se ribica grči i da svr*ava. U tom trenutku sam svr*io i ja. Ponovo sam napunio Vesninu pi*kicu. Zatim sam je nežno poljubio i otišao kod Kaće u krevet.

Taman je počeo da me hvata san, kada se Kaća probudila: Srce, tako bi mi prijalo da me malo poj*beš! Legla je preko mene, trljala svoju ribicu o moj umorni ku*ac, koji se jedva opet digao. Pomerio sam joj tangice u stranu, izvukao svoju kitu i počeo da je j*bem. Malo sam je ja j*bao, a malo više se ona nabijala.

Skinula je majicu i brus, a ja sam dohvatio njene si*e. Ona se nabijala sve žešće i počela da svr*ava (nije nikada bila ovako brza), a i ja sam uskoro svr*io. Nakon mamine pice, napunio sam i ćerkinu. Uh, kako je bilo dobro! Najzad sam mogao onako umoran, ali slatko umoran, da zaspem! Šta je bilo dalje… pričaću vam!

(komicni statusi.rs)