ZANEO SE! Poznati folker uhvaćen pijan za volanom!

Preti mu novčana kazna i oduzimanje dozvole!

Poznatog pevača Marinka Rokvića uhvatila je policija kako u pripitom stanju vozi svoj skupoceni automobil, zbog čega mu preti novčana kazna i oduzimanje dozvole na tri meseca.

--

– Protiv Rokvića se vodi sudski postupak jer je uhvaćen kako vozi u stanju srednje alkoholisanosti. Naduvao je između 0,5 i 1,20 promila pa mu preti novčana kazna
od 15.000  do 30.000 dinara, šest kaznenih poena, a najgore je što mu se ne može izreći zabrana vožnje na tri meseca – navodi izvor za Alo.

Ipak, Rokvić može da prođe i sa blažom sankcijom ako nije kažnjavan više od jedanput u poslednje dve godine.

ŠOK! GASTOZ RASKINUO ZBOG NJE! Ružica ovom rečenicom uzdrmala sve!

– Na osnovu pravila koja je uspostavila saobraćajna policija, Rokvić, kao i svi ostali, može da potpiše sporazum o priznanju prekršaja. Na taj način može da izbegne odugovlačenje po sudu i sebi izdejstvuje blažu kaznu. U dogovoru sa policijom on može da zaključi da mu se izrekne kraća mera zabrane upravljanja automobilom i smanji novčana kazna. U svakom slučaju, novčana kazna ne može biti ispod 15.000 dinara, a kazneni poeni mu se ipak upisuju. Taj sporazum kasnije ide sudiji, koji donosi konačnu presudu – objašnjava za Alo, Milan Marinović, predsednik Prekršajnog suda u Beogradu.

(srbijadanas )


TAG