Zastrašujuće proročanstvo slijepog Muse iz Jordana: 2017 će doći osvajač sa istoka koji će pokoriti pola Europe

Musa Hajji  al Salam iz Jordana jedan je od Islamskih učenjaka koji je predvidio mnoge događaje u prošlosti a sada je ponovo uzburkao javnost na Bliskom istoku izjavom da će polovinom 2017 godine doći do velikog rata.

--

Naime on je rekao da će doći osvajač sa Bliskog istoka koji će pokoriti sve do Madrida. On će voditi milione ljudi u bijelim maramama i toliku tehniku da će drhtati mnogi. Rekao je isto da će prva zemlja na njegovom putu biti Saudijska Arabija pa tako možemo naslutiti da se radi o Iranu ili Turskoj koji baš nemaju dobre odnose sa Arabijom zbog njene veze sa terorizmom.

Musa je takođe rekao da će uz Ensarije u bijelom da bude i dosta kršćana koji žele pravdu i jedinstvo pa će taj rat biti najkrvaviji do sada a Islam će postati globalna najveća religija. Koristit će se i ograničene nuklarne bombe koje će izazvati razaranja dosta gradova ali da će na kraju Islam da pobijedi.

Mnogi vjeruju u njegova proročanstva jer su se mnoga i ostvarila poput zemljotresa i pada krana u Mekki. Isil i svi ostali teroristi će biti  poraženi u velikom naletu osvajača sa istoka riječi su Muse iz Jordana.

(Globalno.org)


TAG